UITERSTE DATUM OPZEGGING LIDMAATSCHAP

Dinsdag, 3 oktober 2017

Uiterste datum opzegging van het lidmaatschap nadert snel!

Zoals een ieder bekent is de uiterste datum van opzegging van uw lidmaatschap 1 oktober. Van Sportvisserij Nederland ontvingen wij bericht dat de jaarafsluiting gepland staat op 5 oktober 2017. Dit betekent dat opzeggingen die voor 5 oktober 2017 worden ontvangen nog in de ledenadministratie kunnen worden verwerkt.
Daarna is het niet meer mogelijk om opzeggingen nog in 2017 te verwerken. Dit betekent dat het lidmaatschap automatisch met een jaar wordt verlengd en u de contributieafdrachten en de kosten van uw Vispas 2018 verschuldigd bent.
Opzeggingen van lidmaatschap  na 4 oktober 2017 worden dan verwerkt per 1-1-2019.
Het snelst gaat dit via het opzegformulier op onze website:  lhvdesnoek.nl->formulieren

Voor informatie kunt u ook contact opnemen via de telefoon of e-mail met de ledenadministratie: Ton van Kooten. (info elders op deze site)

De facturen voor het jaar 2018 worden rond 26 oktober 2017 verstuurd. De automatische incasso vindt rond 1 november plaats.