Afhalen vergunninge

Zondag, 4 november 2018

Let op deze data!!

Datum afhalen Vispassen
Enige weken geleden heeft u de contributienota voor 2019 ontvangen. Een deel van onze leden betaalt al via een automatische incasso (en bespaart daarmee € 3,00).

De overige leden moeten het bedrag zelf overmaken op één van de rekeningen van De Snoek.
U kunt via de website toestemming geven om het verschuldigde contributiebedrag jaarlijks automatisch af te schrijven van uw rekening. Daarmee bespaart u een bedrag aan incassokosten van € 3,00. U heeft altijd de gelegenheid om het bedrag binnen 58 dagen terug te boeken wanneer u het niet eens bent met de afschrijving. Wanneer u toestemming geeft bespaart u de penningmeester en de ledenadministrateur veel tijd!
De Vispassen kunnen als gebruikelijk in ons Clubgebouw worden opgehaald.
Onderstaand de ophaalgelegenheden:

Eerste gelegenheid is : zaterdag 15 december a.s. tussen 14.00 en 17.00 uur.
Tweede gelegenheid: dinsdagavond 27 december a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur.
Derde en laatste gelegenheid : zaterdag 12 januari 2019 tussen 14.00 en 16.00 uur.

Als u uw Vispas zelf afhaalt of laat afhalen, bespaart u € 4,00 portokosten.
Na de laatste afhaalgelegenheid worden in de week van 15 januari de betaalde Vispassen per post aan u bezorgd. De kosten (€ 4,00) worden berekend bij de contributienota over 2019.