Updates maatregelen Corona-virus

Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de maatregelen die door het bestuur zijn genomen in het kader van de heersende corona epidemie.

Laatste update 20 mei 2020

Onderstaande maatregelen gelden voor de periode t/m 31 mei 2020

Clubgebouw:

Alle activiteiten zijn afgelast.

De voorjaarsledenvergadering wordt gecombineerd met de najaarsledenvergadering.

Visprogramma

Alle ( dus ook jeugd ) wedstrijden  tot 1 september zijn afgelast.

Havenactiviteiten:

Onderstaande maatregelen gelden voor de periode t/m 31 mei 2020

Ons Eiland is beperkt toegankelijk.

De kantine is gesloten voor alle leden en ligplaatshouders.

- Alle geplande viswedstrijden zullen geen doorgang vinden.

- Men dient altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden en geen groep te vormen van meer dan 3 personen.

- Er mag op het Eiland aan slechts 1 boot onderhoud en reparaties gedaan worden.

- Ligplaatshouders hebben toegang tot hun boot, men mag elkaar niet op de smalle steigers passeren. Wacht dus op elkaar.

- Leden van de commissie hebben toestemming om activiteiten uit te voeren die op het eiland moeten gebeuren.

- Er mogen maximaal 3 commissieleden in de kantine aanwezig zijn.

Het bestuur beseft dat het hier gaat om verregaande maatregelen.
Het zijn bijzondere tijden en die vragen om bijzondere maatregelen. Wij hebben hierin een voorbeeldfunctie als grootste vereniging in Leerdam.