Omwisselen sleutels haven

Maandag, 19 november 2018

Denkt u om de omwisseling van de sleutels van het haventerrein!

Tijdens de Najaarsledenvergadering is gemeld dat het toegangssysteem op de haven wordt veranderd.
De sloten op het hek, de buitenboordmotoren-berging en het havengebouw worden 8 december a.s. vervangen door elektronisch aangestuurde sloten. Via een z.g. tag wordt het slot ontgrendeld en kan de toegang worden geopend.
Deze tag vervangt dus de huidige sleutel. Het beheer gaat geregeld worden door Leon Keurntjes vanuit de Havencommissie en Cees Sprado vanuit het bestuur.
Aan de leden die nu toegang hebben tot de haven via de ouderwetse sleutel zal een tag worden geleverd. Deze tag is zo geprogrammeerd dat zij toegang hebben tot de ruimten die zij ook nu hebben met hun sleutel.
De omwisseling van de sleutel naar een tag is op zaterdag 8 december op de haven tussen 10-12 uur.
Ook kan tijdens het afhalen van de Vispas 2019 de sleutel worden omgeruild.
De huidige sleutelgebruikers ontvangen medio november een brief van het bestuur met een korte uitleg.